Innred med bilinteressen i tankene

 

Som bilinteressert er det vanskelig å la interessen ligge igjen i bilen, det blir mer en livsstil enn en interesse når det kommer til stykket. Det kan man også relativt enkelt ta med seg inn i hjemmet, og innrede med bil i fokus.

Fyll vegger og hyller med motorsport

Det enkleste blir selvsagt å bruke motorsporten som inspirasjon til dekorasjon rundt i huset. Her er det kun fantasien som setter grenser, og du kan bruke alt fra postere og bilder til bilmodeller og bildeler. Har du en favorittbil er dette selvsagt et godt sted å begynne, for eksempel med en stilig modell i et pent vitrineskap. Er det motorsporten som fenger mest kan du for eksempel bruke bilder eller postere fra det klassiske 24 timers Le Mans-løpet. Dette er ikke bare bilfokusert, men også stilig i seg selv.

Klassiske og stilrene møbler

Når det kommer til selve møblene kan det være lurt å velge noe relativt enkelt og stilrent, slik at det ikke tar oppmerksomheten bort fra dekoren du forsøker å fremheve. Skal du kjøpe ny sofa for eksempel, så kan det være lurt å holde seg til klare farger, og gjerne ensfarget uten for mye mønster eller tekstur. Dette gjelder også for andre større møbler, som for eksempel bokhyller, stuebord og spisestue. Holder man disse store møbelgruppene enkle og i samme stil får med ett mye større spillerom når det kommer til dekorasjon ellers.

Bruk elementer fra din egen bilinteresse

Ikke vær redd for å inkludere mer personlige elementer. Hva med et innrammet bilde av de første bilen du eide? Eller kanskje bilder av deg selv i bilsammenhenger fra barndommen. Her er det bare fantasien som setter grenser, og det er ingen vits i å holde seg innenfor den gjengse tenkeboksen. En gammel reklame fra dekkprodusenten Goodyear blir utrolig stilig som en poster på veggen, kanskje sammen med et spesiallaget sidebord laget av gamle dekk med en glassplate på toppen. Andre bildeler kan også gjøre seg som interessante dekoreffekter, så ikke være redd for å prøve noe nytt!