Få råd til motorsport

De fleste som driver med motorsport gjør det på hobbybasis, uten planer om å bli verdensmester. Men motorsport koster penger, spesielt dersom det skjer noe med bilen eller motorsykkelen du bruker. Selv om du reparerer ting selv, kreves det deler og utstyr. Sporten er verdt pengene, men pengene må jo komme fra et sted, og plutselig kan smålån hope seg opp og gi dyre månedsavdrag.

Samle lånene

Det er lett å tro at kostnaden er den samme, enten du har ett eller mange lån, men slik er det ikke nødvendigvis. Ofte kan det lønne seg å samle mange lån i ett, gjennom å refinansiere gjelden din. Fordelen med refinansiering er blant annet lavere rente, samt at du bare skal betale én faktura, i stedet for mange. Ved å refinansiere får du mer oversikt over økonomien din, og du blir kvitt de dyreste lånene. Du bør alltid sammenligne lån når du skal refinansiere, slik at du både får et lån som passer for ditt behov, og får de aller beste rentevilkårene.

Mindre bekymringer

Refinansiering gir deg litt færre bekymringer, og pengene du sparer på renter kan du for eksempel bruke til reparasjon og oppgradering av bil eller motorsykkel, slik at det blir enda litt morsommere å drive med motorsport. Trenger du litt ekstra, kan du søke om et høyere lånebeløp enn du trenger til selve refinansieringen, og bruke resten til den oppgraderingen du trenger. Du skal ikke ha dårlig samvittighet for å bruke tid og penger på hobbyen din. Alle trenger en hobby, og kanskje du til og med vil delta i konkurranser innen motorsport for å øke spenningen enda mer.

Reis rundt for å kjøre motorsport

Mange reiser rundt for å se på motorsport, og noen reiser også med bil eller motorsykkel for å delta i motorsport og kjøre på andre baner eller veier. Det ekstra lånet du tar opp når du skal refinansiere kan også være med på å betale for en slik reise. Men husk at når du låner penger, må du alltid ha en plan for å betale tilbake lånet. Refinansiering hjelper deg å bli kvitt gammel og dyr gjeld, men du skal fortsatt betale tilbake det samme beløpet, så lånet er ikke borte. Du har bare sikret det bedre betingelser og kanskje litt lengre nedbetalingstid slik at de økonomiske bekymringene blir litt mindre. Mindre bekymring og senkede skuldre kan gjøre noe både med humøret og hverdagsstemningen.