Morsomme dekorasjoner til bilen!

Motorsport er i slaget som aldri før og flere og flere nordmenn kaster seg over denne adrenalinsporten. På motorsportstevner går det ofte hett for seg og alvoret er til å ta og føle på. Men det skal også være gøy, så noen ganger friskes stevnene opp med mye humor. Noen går så langt at de dekorerer bilene med morsomme dekorasjoner! Hos partyking kan du for eksempel kjøpe elg-gevirdekorasjon til bilen din. Det ser temmelig kult ut med et revir på hver side av bilen. Her finner du også mange andre artige dekorasjoner som kan lyse opp hverdagen og gi deg et smil om munnen på mørke og tunge vinterdager. Sjekk utvalget hos Partyking i dag og finn din favorittdekorasjon.

Motorsport – for både gutter og jenter

Motorsport er i støtet som aldri før blant nordmenn og mange begynner med denne sporten i tidlig alder. Det spiller ingen rolle om du er gutt eller jente – motorsport er for begge kjønn og alle stiller på lik linje. Det er enkelt å kanskje tenke at guttene har en fordel i denne sporten. Men det er ikke nødvendigvis rett. Jentene kan gjøre det vel så bra på banen og har det samme konkurranseinstinktet som er å finne hos gutta.

Hvis du er interessert i å prøve deg innen motorsport, finnes det flere klubber i landet hvor du kan melde deg inn. Her er det full fart på banen og massevis av kule motorsportstevner rundt omkring i hele landet. Hvis du melder deg inn i en klubb, kan du også være med og delta på billøp. Du kan faktisk også delta i løp utenfor Norges grenser hvis du er et talent.

Øvelse fører til mestring

Som du allerede vet fører øvelse og repetering til mestring, uansett hva det gjelder. Dette gjelder selvsagt også for motorsporten. Men dette tar tid. Hvis du er ny innen motorsport er det viktig å være klar over at du må ofre mange treningstimer før du begynner å bli en god såfør. Det betyr at du må ofre tid for andre aktiviteter hvis du vil bli seriøs. Regn med flere års trening før du begynner å bli skikkelig god innen motorsport.

Motorsport på toppnivå

Har du en drøm om å drive motorsport på toppnivå, er tommelfingerregelen at du må ha minst 10 000 treningstimer for å ha en reell sjanse til å vinne i toppen. Så veien er lang hvis du vil være med å kjempe helt på topplanet. Det finnes et hav av gode talenter der ute som gjerne vil bli den beste rallysjåføren. Men med god disiplin og ståpåvilje er det ingenting i veien for at du ikke kan bli en av de beste – kanskje den aller beste!

Men det skal være moro!

Men husk også at det skal være gøy og det er det jo! Enda morsommere blir det etter løpet er avsluttet og festen kan begynne. Da kan du finne mange morsomme julegaver og dekorere bilen din med artige bildekorasjoner fra Partyking! Vi kan jo ikke være seriøse hele tiden heller. Eller hva?