Forberede seg på motorsport etter brystimplantasjon

Er du av dem som elsker motorsport og som har tatt brystimplantasjon, så er du kanskje en av ganske få. Men flere tar brystimplantater og flere har fått opp øynene for motorsport. Dersom du har fått implantater, så må du beregne litt ventetid. Hva skal du finne på i tiden etter brystimplantasjon er noe ikke alle tenker over.

Det er kjedelig å gå glipp av kjøre-dager i deilig vær, men hos motiva norge er ventetiden redusert til det absolutt minimum for å gi flere gode dager. Hos Motiva Norge får du nemlig helseveiledning og implantat registrering, noe som gjør det enklere å finne tiltak direkte. Her er noen tips til å få tiden til å gå før du igjen kan sette deg på motorsykkelen.

Gå lette turer hver dag

Husk å alltid legge inn noen gåturer i skog og mark hver dag. På den måten holder du kroppen i gang og unngår stivhet og stølhet. Du venner deg raskere til de nye implantatene som er tilpasset kroppens vev. det er kanskje ikke løping du skal starte med, selv om det fins mange hjelpemidler for dem som vil trene hardere også.

Lær mer om motorsport

Du kan finne både inspirasjon og kunnskap om motorsport i blader og magasiner. Bli medlem og abonnent og skaff deg plass på arrangementer og messer til de neste månedene. Dette er ting som gir deg motivasjon og lyst til å fortsette å utforske.

Øve på teknikk

Selv om du ikke kan kjøre så mye med ditt favoritt motorsport kjøretøy for tiden, så kan du fortsatt øve på teknikk. Handler det om å vinne race og ritt, så må du alltid være best. Enten du velger å terpe på svingteknikk eller visualisere baner, så kan du få mye ut av rekonvalenstiden din. Sett på simulatoren eller øv på teknikk med bevegelser og finjusteringer.

Bygg merkevaren din

Er du med i et team så kan det jo hende dere trenger å bygge merkevaren ytterligere. Lek med online designverktøy og få nye ideer til hvordan merkevaren kan bygges enda mer. Du kan for eksempel finne en leverandør av produkter du kan trykke på, ditt merke, logo eller design som du vil ha på skjorter, capser, jakker, merchandise også videre. Velg en leverandør som er flink med trykkteknikker og har kvantumsrabatt.

Restituere og slappe av

Det er selvfølgelig smart å skynde seg sakte. Du må sørge for å restituere nok, og det vil nok operasjonen din kreve. Det vil gjøre at kroppen din restituerer seg fortere og du får en bedre ventetid. Få nok søvn og en døgnrytme som gir deg mest avslapning. Alle disse tingene er med på å gjøre tiden etter brystimplantater fra Motiva Norge kortest mulig.