Filmer som handler om motorsport

Er du skikkelig interessert i motorsport? Da kommer du til å like disse filmene, det er vi sikre på! Les videre for å få en skikkelig god oversikt over filmer som finnes der ute!

Fast & Furious-serien

Dette er et godt sted å starte for deg som er interessert i motorsport, rett og slett fordi filmene er så klassiske. Vi anbefaler deg selvsagt at du ser dem i rekkefølge og her finnes det absolutt mange godbiter. Dette handler om street racing, som nok ikke er like populært i Norge som det er i USA, men filmene er absolutt noen av de mest populære bilfilmene som finnes i Norge.

Børning

Børning er litt i samme stil som Fast & Furious, men bare norsk. Dette er en filmserie du burde se om du har lyst til å oppleve litt fart og spenning i Norge. Dette er filmer som er godt tatt i mot av bilinteresserte mennesker rundt omkring i hele landet!

Dokumentarer

Noe du også kan gjøre, er å se en rekke dokumentarer om folk som kjører motorsport. Vi anbefaler blant annet dokumentaren om Senna, en av verdens beste Formel1-førere. Han hadde en vill historie, noe som vi anbefaler deg å se! Filmer du også kan prøve deg på er for eksempel Rush som også omhandler en stor motorsportpersonlighet.

Det er jo også mulighet for å se filmer fra WRC (World Rally Championship) der du ser de forskjellige rallyførerne kjøre de forskjellige løypene. Dette gjør at du får et mer realistisk innblikk i rallysporten.

Dette er bare noen av filmene vi anbefaler for deg som er motorsportinteressert. Vi håper at du kommer til å kose deg med dem, for det er mange timer med god underholdning. Hvem kan vel få nok av all motorsporten som finnes der ute?