Fins eksosryper fortsatt?

Mange spør seg hvordan det skal gå med ungdommen. De sitter inne og gamer og sosialiserer seg med ukjente personer de får konfidensiell informasjon fra. De bruker rus og de driver dank. Da var det mye bedre før, er det mange som sier. Da ungpikene var eksosryper og ungkarer drev råning sammen.

Det som er sikkert er at motorsporten har fått “rent mel i posen” og er anerkjent a v alle. Til og med damer kjører tohjuling i dag, med stilige mc-klær og tatoveringer på armene. Så fins det egentlig eksosryper lenger. Ønsker du å finne likesinnede eksosryper du kan henge ut med? Her skal vi se på noen eksempler.

Den tradisjonelle eksosrypa

I dag fins fortsatt den gode gamle eksosrypa. Hun går i biker shorts for fritid eller sport, men samtidig har hun mer utfordrende klær. Poenget er at hun alltid tar sikkerheten på alvor når hun sitter bakpå, og tar styringa når alle er samlet på plassen.

Den moderne eksosrypa

Den moderne eksosrypa er litt mer introvert og nerdete. Men hun kan fint gå i en biker shorts når hun sitter i biler. Når hun sitter bakpå motorsykkelen, så har hun svart skinn og beskyttelse med en glinsende hjelm på toppen. Hun ser ut som en anime figur, som kan dra samuraisverdet opp fra hylsen sin.

Han/hen/hun

I dag er det flere hen som er eksosryper. Med fokus på mangfold og ulikheter har mange flere fått sine drømmer oppfylt. Enten de vil være gammel bamsefar eller nerdete eksosrype, så kan både gutter og jenter være det. Man må beskytte seg når man er på farta, men skal man for eksempel trene for den perfekte kroppen, så velger man biker shorts.

Godt voksen eksosrype

Flere i voksen alder finner tilbake til sine ungdomsdrømmer. Både fordi de har lav strømregning og fordi de har tjent masse penger på økte boligpriser. Men selv en gammel kjerring kan bruke biker shorts. Kanskje for å gjemme valker og uren hud, men også for å få den fleksibiliteten de hadde for “hundrevis” av år siden.

Konklusjon

Vi har vist at eksosrypa lever i beste velgående. Noen gamle eksosryper har selv satt seg bak rattet, men i dag sitter de fleste eksosryper selv i førersetet der de cruiser av gårde på en simulator med Grand Canyon i horisonten.